Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Hacı Bayram Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 2 katlı bir mobilya dükkanında çıkan yangın kısa sürede yanındaki diğer iki dükkana da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü.

Yangının Çıkış Nedeni Çatı Tamiratıydı
Ayhan Sokağı'ndaki mobilya dükkanında çıkan yangının nedeni, çatı tamiratı sırasında yapılan kaynak işlemiydi. Saat 12.50 sularında başlayan yangın, çevredeki iş yerlerine de zarar verdi ve hızla yayıldı.
Polis Olayla İlgili İnceleme Başlattı
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, polis ekipleri de yangının çıkış nedeniyle ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Yangın nedeniyle 3 iş yerinde maddi hasar meydana geldi.
İş Yeri Sahiplerinden Açıklamalar
Mobilya dükkanı sahibi Hüseyin Dinç, yangınla ilgili olarak, "Çatı tamiratı yapıyorduk, yağmur akıntısından dolayı usta çalışıyordu. Kıvılcımdan dolayı böyle oldu." şeklinde konuştu. Yangını gören esnaftan Mehmet Köşeoğlu ise, "Yangın tüpü olmuş olsa... Olmadığı için panik halinde bırakıyorlar. O da büyüyüp arka sokağa geliyor. İtfaiye çok hızlı geldi buraya ama sokak dar olduğu için içeri giremedi. Uzatma hortumları, takviye hortumlar derken bir yarım saat kayıp oldu, belki de bu kadar hasar olmayacaktı." şeklinde ifade etti.