Hatay’ın Antakya ilçesinin Emek Mahallesi’nde, konut inşaatının yapıldığı şantiyede yatakhane olarak kullanılan bir konteynerde yangın meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, kısa sürede büyüdü.

Olay Yerine Hızla Müdahale
Yangın haberinin alınmasının ardından bölgeye itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin olay yerinde gerçekleştirdiği hızlı müdahale sayesinde alevler kısa sürede kontrol altına alındı ve yangın söndürüldü.
Bir İşçi Hayatını Kaybetti, Diğerinin Durumu Ciddi
Yangının etkisiyle konteynerde bulunan işçilerden İbrahim Y. hayatını kaybetti. Diğer işçi Mehmet Ali Ö., ağır yaralanarak sağlık ekipleri tarafından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Yaralı işçinin tedavisine hastanede devam ediliyor.
Yangının Sebebi Henüz Belirlenemedi
Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler devam ederken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.