Türkgün | Gündem | Antalya’da kaybolan 13 yaşındaki Fatma Nur’dan günlerdir haber yok

Antalya’da kaybolan 13 yaşındaki Fatma Nur’dan günlerdir haber yok

Antalya'nın Kepez ilçesinde 13 yaşındaki Fatma Nur Ören, 20 Haziran'da kayboldu. Ailesi, endişe içinde yardım çağrısı yaparken, polis ekipleri de güvenlik kameralarını inceleyerek genç kızın ulaşabileceği yerleri araştırmaya başladı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde 13 yaşındaki Fatma Nur Ören, 20 Haziran'da kayboldu. Ailesi, endişe içinde yardım çağrısı yaparken, polis ekipleri de güvenlik kameralarını inceleyerek genç kızın ulaşabileceği yerleri araştırmaya başladı.

KAYNAK: DHA

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşayan 13 yaşındaki Fatma Nur Ören, 20 Haziran sabahı evinden çıktıktan sonra kayıplara karıştı. Ailesi, genç kızın hayatından endişe duyduklarını belirterek vatandaşlardan yardım çağrısında bulundu.

Sabah Evden Çıktı, Bir Daha Geri Dönmedi

Antalya’nın Kepez ilçesine bağlı Sütçüler Mahallesi’nde yaşayan Fatma Nur Ören, 20 Haziran Cuma günü sabah saatlerinde evinden ayrıldı. O günden bu yana küçük kızdan herhangi bir iz bulunamadı. Ailesi, kayıp başvurusu yapmadan önce kendi imkanlarıyla çevrede arama yaptı ancak sonuç alamadı.

Polis Ekipleri Güvenlik Kameralarını İncelemeye Aldı

Ailenin ihbarı üzerine devreye giren polis ekipleri, Fatma Nur’un kaybolduğu gün üzerinde bulunan kıyafetler ile bölgede bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye başladı. Aynı zamanda genç kızın gidebileceği yerler de araştırılıyor. Olayla ilgili çok yönlü bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Aileden Yürek Burkan Çağrı

Fatma Nur’un ailesi, çocuklarının fotoğrafını sosyal medyada paylaşarak geniş kitlelere ulaşmaya çalışıyor. Yapılan açıklamada, "Fatma Nur daha çok küçük. Ne yapacağımızı bilmiyoruz, hayatından ciddi şekilde endişe ediyoruz. Lütfen gören, duyan ya da yerini bilenler en yakın polis merkezine ya da 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi versin" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...