Türkgün | Gündem | Antalya'da Valiliği'nden açıklama geldi: Kepez Kaymakamlığı'nda silahlı şahıs paniği

Antalya'da Valiliği'nden açıklama geldi: Kepez Kaymakamlığı'nda silahlı şahıs paniği

Kepez Kaymakamlığı binasına giren silahlı bir şahıs, etrafa ateş açtıktan sonra kendisini odaya kilitledi. Emniyet güçlerinin binayı tahliye ederek yürüttüğü ikna çalışmaları neticesinde şahıs teslim olurken, saldırganın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olduğu açıklandı.

Kepez Kaymakamlığı binasına giren silahlı bir şahıs, etrafa ateş açtıktan sonra kendisini odaya kilitledi. Emniyet güçlerinin binayı tahliye ederek yürüttüğü ikna çalışmaları neticesinde şahıs teslim olurken, saldırganın İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli olduğu açıklandı.

MUHABİR: Çiğdem Özkan

Olay, sabah saat 11.10 sularında Kepez Kaymakamlığı binası içerisinde meydana geldi. Silahıyla etrafa ateş açan şahsın ihbar edilmesi üzerine Antalya Emniyeti teyakkuza geçti. Bölgeye sevk edilen ekipler, güvenlik tedbirleri kapsamında kaymakamlık binasındaki vatandaşları ve personeli süratle tahliye ederek çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

İkna Çalışmaları Sonuç Verdi

Kendisini binadaki bir odaya kilitleyen silahlı şahsı etkisiz hale getirmek için uzman ekipler devreye girdi. Yürütülen titiz ikna çalışmaları neticesinde şahıs, silahını bırakarak emniyet güçlerine teslim oldu. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma bildirilmezken, şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelinin Kimliği Belli Oldu

Antalya Valiliği, sosyal medya hesabından hem şahsın kimliğini hem de olayın detaylarını anlatan bir paylaşımda bulundu:

KEPEZ KAYMAKAMLIĞI SİLAHLI ŞAHIS OLAYI HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI

Bugün saat: 11.10 sularında Kepez Kaymakamlığı binası içerisinde silahlı bir şahsın etrafa ateş açtığı ve sonrasında kendisini bir odaya kilitlediği bilgisi alınmıştır.

Konuyla ilgili ihbar alınmasının ardından emniyet birimlerimiz süratle Kaymakamlık binasını boşaltarak gerekli güvenlik tedbirlerini almıştır. İkna çalışmaları neticesinde söz konusu şahıs gözaltına alınmıştır.

Bahse konu olayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli M.Y.’nin gerçekleştirdiği tespit edilmiştir. Olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...