İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kırşehir’de Neşet Ertaş’ın kabrini ziyaret etti.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, dün çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiği Kırşehir’deki programlarına bugün de devam etti. İlk olarak Türk halk müziğinin unutulmaz ustası Neşet Ertaş ile babası Muharrem Ertaş'ın mezarlarına giden Bakan Çiftçi, dua ederek kabirlere gül bıraktı.

ŞEHİT POLİSİN KABRİNİ DE ZİYARET ETTİ
Daha sonra 2014 yılında görevi sırasında şehit olan polis Gökhan Emre Örül'ün kabrini ziyaret eden Çiftçi, burada da dua ederek şehidin ailesine taziyelerini iletti.
İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Neşet Ertaş’ın kabir ziyareti sonrası son kaymakamlık yaptığı Kaman ilçesine geçti. Aydınlar köyüne gelen Bakan Çiftçi, vatandaşlarla bir araya geldikten sonra köyde bulunan Sofu Baba Türbesi’ni ziyaret etti. Burada dua eden Bakan Çiftçi, ardından Kaman Kaymakamlığı ve belediye ziyareti gerçekleştirdi. Kaman Belediyesi önünde davul ve zurnalarla kalabalık tarafından karşılanan Çiftçi, davulculara bahşiş verdi.
'Her şeyin ilki ve sonu kıymetli'
Daha sonra Kaman Belediyesi önünde açıklamalarda bulunan Çiftçi, “Bugün aradan yaklaşık 12 yıl geçtikten sonra yine Yeşil Kaman'dayım. Sizlere beraberim. Sizlerle beraber olmaktan dolayı, Kaman’da olmaktan dolayı son derece mutlu ve bahtiyar olduğumu ifade etmek istiyorum. Malumlarınız 2010 yılında ben Kaman’a kaymakam olarak gelmiştim. Burada yaklaşık 4 yıl görev yaptım. En son kaymakamlığım da burada oldu. Her şeyin ilki ve sonu kıymetlidir. İlki ve sonu unutulmaz. Dolayısıyla son kaymakamlığım olduğu için buranın da ayrı bir yeri var. Bugün bu coşkulu kutlamadan dolayı da sizlere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah sizleri var etsin” dedi.