Türkgün | Gündem | Bakan Fidan, Karadeniz Vakfı 19. Olağan Kongresi'ne katıldı

Bakan Fidan, Karadeniz Vakfı 19. Olağan Kongresi'ne katıldı

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadeniz Vakfı’nın İstanbul’da düzenlenen 19. Olağan Kongresi'ne katıldı. Fidan’ın iç ve dış siyasi gelişmelere dair çok önemli değerlendirmelerde bulunduğu genel kurulda, mevcut başkan Yusuf Cevahir yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadeniz Vakfı’nın İstanbul’da düzenlenen 19. Olağan Kongresi'ne katıldı. Fidan’ın iç ve dış siyasi gelişmelere dair çok önemli değerlendirmelerde bulunduğu genel kurulda, mevcut başkan Yusuf Cevahir yeniden Genel Başkanlığa seçildi.

KAYNAK: AA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İstanbul'da Karadeniz Vakfının "19. Olağan Kongresi"ne katıldı. Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Bakan Fidan, Karadeniz Vakfının İstanbul'da düzenlenen "19. Olağan Kongresi"ne katılarak hitapta bulundu. Fidan’ın iç ve dış siyasi gelişmelere dair çok önemli değerlendirmelerde bulunduğu genel kurulda, mevcut başkan Yusuf Cevahir yeniden Genel Başkanlığa seçildi.
 

'MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tecrübelerinden mutlaka istifade edilmesi lazım'

İçişleri eski Bakanı İstanbul milletvekili Süleyman Soylu da yaptığı konuşmada; dünyanın kritik bir eşikte olduğunu belirterek, Türkiye’nin dar bir vadiden geçtiğini ve bu geçiş sırasında 50 yıllık tecrübeye sahip olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin tecrübelerinden mutlaka istifade edilmesi gerektiğini işaret etti. Türkiye’nin istikrar ve istikametten asla vazgeçmeden yoluna devam etmesi gerektiğini belirten Soylu, “Her iki liderin tecrübesiyle çizdikleri istikrar ve istikamet Türkiye’yi selamete çıkaracaktır. Yeter ki biz safları sıklaştıralım iç cepheyi güçlendirelim” diye konuştum.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...