Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, İstanbul’da bulunan Beykoz Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsü’ne resmi bir ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında yürütülen projeler hakkında detaylı bilgi alan Bakan Memişoğlu, Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Akçakaya ile bir araya gelerek laboratuvarlarda sürdürülmekte olan çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu.
"Yerli ve milli çalışmaları destekleyeceğiz"

Ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından değerlendirmelerde bulunan Bakan Memişoğlu, Türkiye'nin sağlık teknolojilerindeki vizyonuna vurgu yaparak şu ifadelere yer verdi:
"Beykoz Yaşam Bilimleri ve Biyoteknoloji Enstitüsünü ziyaret ederek yürütülen çalışmaları yerinde inceledik. Bezmialem Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adem Akçakaya ile laboratuvarlarımızda devam eden projeler üzerine istişarelerde bulunduk. Sağlıkta tam bağımsızlık ve yüksek teknoloji hedefimiz doğrultusunda yerli ve milli bilimsel çalışmaları her daim desteklemeye devam edeceğiz."
Araştırmacılara başarı dileği
Bilimsel araştırmaların Türkiye'nin geleceği için kritik rol oynadığını belirten Bakan Memişoğlu, paylaşımını şu sözlerle tamamladı:
"Bilim yolunda emek veren tüm araştırmacılarımıza başarılar diliyorum."