Beyoğlu'nun Dolapdere Mahallesi Kasap Hurşit Sokak'ta, 2 katlı bir binanın en üst katında yaşayan Kamer Karanfilyan ve Murat Karanfilyan arasında çıkan tartışma, kanlı bir olaya dönüştü. Olayın ardından gelen ihbarla, polis ekipleri ve acil sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.
Beyoğlu'nda kardeş cinayeti ve intihar
Tartışmanın büyümesi üzerine Kamer Karanfilyan, kardeşi Murat Karanfilyan'ı silahla vurarak öldürdü. Ardından aynı silahı kullanarak kendisini de vurarak intihar etti. Polis ekiplerinin olay yeri incelemeleri sonrasında, her iki kardeşin de hayatını kaybettiği doğrulandı.
Cenazeler Adli Tıp Kurumu'na gönderildi
Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından kardeşlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Beyoğlu'nda yaşanan bu trajik olay, mahalle sakinlerini ve çevredeki vatandaşları derinden etkiledi.