Türkgün | Gündem | Bursa'da markette "sapık" tartışması silahlı kavgaya dönüştü

Bursa'da markette "sapık" tartışması silahlı kavgaya dönüştü

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir markette "sapık" tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Saldırgan, anne ve 14 yaşındaki kızını yaraladı.

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir markette "sapık" tartışması silahlı kavgaya dönüştü. Saldırgan, anne ve 14 yaşındaki kızını yaraladı.

KAYNAK: İHA-DHA-AA

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bir markette kasa sırası sırasında çıkan “sapık” tartışması, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Olayda tabancayla vurulan iki kişi hastaneye kaldırılırken, saldırganın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.

Kasa Sırasında “Sapık” Tartışması Büyüdü

Olay, Nilüfer ilçesi Odunluk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi üzerindeki bir markette saat 21.30 civarında gerçekleşti. Alışveriş yapan bir kadın, arkasında bekleyen şahsa yüksek sesle “Sen sapık mısın?” diye bağırdı. Bu sözler üzerine iki taraf arasında tartışma başladı ve kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Anne ve 14 Yaşındaki Kızı Silahla Yaralandı

Yaşanan kavgada şüpheli, yanında taşıdığı tabanca ile anne N.A. ve 14 yaşındaki kızı E.A.’ya ateş etti. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Çekirge Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Polis Saldırganı Arıyor

Olayın ardından kaçan saldırganın yakalanması için polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...