Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan kan donduran olayda, 25 yaşındaki Rabia Y., komşusuna yardım etmek için gittiği evde, 14 yaşındaki bir çocuk tarafından boğazından bıçaklanarak ağır yaralandı. Olayın ardından saldırgan ve bağlantılı olduğu belirlenen bir kişi tutuklandı.
Olay, Süleymanpaşa ilçesi Aydoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Rabia Y., çamaşır makinesi çalışmayan komşusuna yardım etmek için evine gitti. Bu sırada evde bulunan 14 yaşındaki İ.Ş., yanında taşıdığı bıçakla genç kadına saldırdı. Boğazından ağır şekilde yaralanan Rabia Y., yere yığılırken, saldırgan genç kadının cep telefonu ve ziynet eşyalarını alarak kaçtı.
Hayati tehlikesi devam ediyor
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Rabia Y., ambulansla Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Genç kadının hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaydan kısa süre sonra 14 yaşındaki saldırgan İ.Ş.'yi yakaladı. Yapılan soruşturma kapsamında olayla bağlantılı olduğu tespit edilen A.K. (27) ve İ.Ş. (47) isimli iki kişi daha gözaltına alındı.
Tutuklandı
Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan 14 yaşındaki İ.Ş. ile A.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheli İ.Ş. ise serbest bırakıldı. Tutuklanan zanlıların birbiriyle akraba olduğu, serbest bırakılan kişinin ise saldırganın dayısı ve A.K.’nin amcası olduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.