Çorum’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen çelenk sunma töreninde baygınlık geçiren öğrenci merdivenlerden düştü. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği öğrenci hastaneye kaldırılırken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
TÖREN DÜZENLENDİ
Çorum’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Çorum Valisi Ali Çalgan, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve protokol üyeleri katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende, Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Çorum Belediyesi tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
TÖRENDE BAYGINLIK GEÇİRDİ
Tören sırasında flama taşıyan öğrenciler arasında bulunan bir çocuk, henüz belirlenemeyen bir nedenle baygınlık geçirdi. Dengesini kaybeden öğrenci, merdivenlerden düştü. Olayı fark eden sağlık personeli, öğrenciye ilk müdahaleyi yaptı. Öğrenci, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.