Türkgün | Gündem | Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan memleketi Rize’de

Ramazan Bayramı’nı memleketinde geçirmek üzere Rize’ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Güneysu’da büyük bir sevgi seliyle karşılandı.

Ramazan Bayramı’nı memleketinde geçirmek üzere Rize’ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, baba ocağı Güneysu’da büyük bir sevgi seliyle karşılandı.

KAYNAK: TRT Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her bayramda olduğu gibi bu yıl da tercihini memleketinden yana kullanarak Rize’ye ziyarete gitti.

Güneysu ilçesine varışında vatandaşların yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılanan Erdoğan, burada kendisini bekleyen kalabalığı selamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, baba ocağı Güneysu'da coşkuyla karşılandı. Merkez Camisi önünde kendisini bekleyen hemşehrilerini selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada vatandaşlara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Saygıdeğer hemşehrilerim, sizleri başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan ayı öncesinde en kalbi duygularla selamlıyorum. Rabb'im bizleri ramazana kavuşturduğu gibi inşallah Ramazan Bayramı'na da kavuştursun. Artık fazla bir şey kalmadı. İnşallah Ramazan Bayramı'na da Rabbim bizleri kavuşturur ve böylece ramazana kavuşturduğu gibi bayramıyla da inşallah bizleri müşerref kılar. Bu duygular içerisinde Ramazan Bayramı'nı burada kutlamak için, sizlerle beraber olmak için şu anda aranızdayım. Rabb'im yar, yardımcımız olsun. Hep birlikte bir olalım, beraber olalım, iri olalım, kardeş olalım. Ramazan Bayramı'nı da inşallah birlik, beraberlik içerisinde kutlayalım. Sizleri bu duygular içerisinde selamlıyorum.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...