Türkgün | Gündem | Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Umman Sultanı Heysem Bin Tarık telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Umman Sultanı Heysem Bin Tarık telefonla görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile yaptığı telefon görüşmesinde bölgedeki savaşın yeniden alevlenmesinin kimsenin yararına olmadığını belirterek, Umman Sultanının Kurban Bayramını da tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile yaptığı telefon görüşmesinde bölgedeki savaşın yeniden alevlenmesinin kimsenin yararına olmadığını belirterek, Umman Sultanının Kurban Bayramını da tebrik etti.

KAYNAK: AA

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Umman Sultanı Heysem Bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Yapılan görüşmelerde liderler, Türkiye-Umman ikili ilişkileri ile bölgesel ve küresel konuları değerlendirdi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN BARIŞ MESAJI

Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, bölgedeki savaşın yeniden alevlenmesinin kimsenin yararına olmadığını, diplomatik adımların desteklenmesinin önem arz ettiğini, Türkiye olarak bölgedeki kardeş ülkelerle birlikte kalıcı barış için gayret gösterdiklerini belirtti.

Ayrıca Erdoğan, Türkiye olarak Filistin topraklarında barış ve istikrarın tesisi için de çabaladıklarını, Filistin halkının hukukunu korumak adına her platformda ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. Cumhurbaşkanı görüşmede, Umman Sultanının Kurban Bayramını da tebrik etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...