Türkgün | Gündem | DEAŞ'a 47 ilde ağır darbe: 324 şüpheli yakalandı

DEAŞ'a 47 ilde ağır darbe: 324 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı, MİT ve Emniyet’in ortak koordinesinde 47 ilde yürütülen operasyonlarla DEAŞ terör örgütüne ağır bir darbe indirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 324 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanlığı, MİT ve Emniyet’in ortak koordinesinde 47 ilde yürütülen operasyonlarla DEAŞ terör örgütüne ağır bir darbe indirildiğini duyurdu. Operasyonlarda 324 şüpheli yakalandı.

KAYNAK: DHA

İçişleri Bakanlığı, 47 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyonlar düzenlendiğini duyurdu.

Bakanlığın sanal medya hesabından yapılan açıklamaya göre; Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, TEM Daire Başkanlığı, MİT Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde, 47 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik operasyon yapıldı. 

324 kişi gözaltına alındı

Haklarında aranma kaydı bulunan, örgüte finansal destek sağlayan ve geçmiş dönemlerde DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüttüğü tespit edilen 324 şüpheli gözaltına alındı. 

Açıklamada, "Milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için yılın 365 günü, gece gündüz demeden operasyonlarımızı kesintisiz şekilde sürdürüyoruz" denildi. 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...