Türkgün | Gündem | Denizli’de arazi tartışması kanlı bitti: Kardeşini tabancayla vurdu

Denizli’de arazi tartışması kanlı bitti: Kardeşini tabancayla vurdu

Denizli’nin Güney ilçesinde iki kardeş arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ağabeyinin tabancayla vurduğu Muzaffer Ç., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Zanlı için arama çalışması başlatıldı.

Denizli’nin Güney ilçesinde iki kardeş arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ağabeyinin tabancayla vurduğu Muzaffer Ç., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Zanlı için arama çalışması başlatıldı.

KAYNAK: İHA

Denizli’nin Güney ilçesinde iki kardeş arasında arazi meselesi nedeniyle çıktığı iddia edilen tartışma kanlı bitti. Ağabeyinin tabancayla vurduğu 60 yaşındaki Muzaffer Ç., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olayın ardından kaçan zanlıyı yakalamak için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Arazi anlaşmazlığı kavgaya dönüştü

Olay, Güney ilçesine bağlı Üçkuyular Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Yağcılar Mahallesi’nde yaşayan Mustafa Ç. (64) ile kardeşi Muzaffer Ç. (60) arasında arazide tartışma çıktı.

Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşürken, Mustafa Ç. yanında bulunan tabancayla kardeşine ateş etti.

Hastanede hayatını kaybetti

Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbarı ile olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Muzaffer Ç., sağlık ekiplerince Güney Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Güney Ziraat Odası Genel Sekreteri olduğu öğrenilen Muzaffer Ç., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Zanlı aranıyor

Olayın ardından kaçan ve emekli polis olduğu belirtilen Mustafa Ç.’nin yakalanması için jandarma ekipleri çalışma başlattı.

Soruşturma sürüyor.

 
 
Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...