Türkgün | Gündem | Denizli’de korkunç olay: Halit Tire ölü bulundu, yüzü ve kulakları kesilmişti!

Denizli’de korkunç olay: Halit Tire ölü bulundu, yüzü ve kulakları kesilmişti!

Denizli'nin Baklan ilçesinde 56 yaşındaki Halit Tire, evinin bahçesinde ölü bulundu. Yapılan incelemede vücudunda kesik izleri tespit edildi, ancak kulaklar bulunamadı.

Denizli'nin Baklan ilçesinde 56 yaşındaki Halit Tire, evinin bahçesinde ölü bulundu. Yapılan incelemede vücudunda kesik izleri tespit edildi, ancak kulaklar bulunamadı.

KAYNAK: İHA-AA

Denizli’nin Baklan ilçesine bağlı Dağal Mahallesi'nde dün sabah saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Çiftçilikle uğraşan 56 yaşındaki Halit Tire, evinin bahçesinde hareketsiz şekilde komşusu tarafından bulundu.

Komşunun ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi

Komşusunun hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, Tire’nin hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemede, talihsiz adamın iki kulağının ve yüzünün bir kısmının kesilmiş olduğu belirlendi.

Cenaze otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi

Denizli Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsi işlemi için cenaze morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Tire’nin vücudunda kesici veya delici alet izine rastlanmadığı belirtildi.

Kesik kulaklar evde ve bahçede bulunamadı, soruşturma sürüyor

Evin ve çevresinin detaylı araştırılmasına rağmen, kayıp olan kesik kulaklara ulaşılamadı. Olayın aydınlatılması için emniyet yetkilileri titizlikle çalışıyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...