Türkgün | Gündem | Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı: 4 kişi yaralandı

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı: 4 kişi yaralandı

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada 4 kişi yaralandı.

KAYNAK: DHA

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle iki aile arasında çıkan taşlı ve sopalı kavgada 4 kişi yaralandı. Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı kırsal Meydanlık Mahallesi’nde yaşandı.

Arazi Anlaşmazlığı Tartışması Kavgaya Dönüştü

Husumetli olan iki aile arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek sopalı ve taşlı kavgaya dönüştü. Çıkan arbede esnasında 4 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralıların durumunun ciddiyeti hakkında henüz resmi açıklama yapılmadı.

Sağlık ve Jandarma Ekipleri Hızlı Müdahale Etti

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındılar. Jandarma, kavgaya karışan taraflar arasında yeni bir olay yaşanmaması için mahalle giriş ve çıkışlarını kapattı, güvenlik önlemleri aldı.

Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Bismil ilçesinde yaşanan kavga ile ilgili jandarma ekipleri kapsamlı bir inceleme başlattı. Yetkililer, sorunun kök nedeninin belirlenmesi ve taraflar arasında barışın sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...