Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde yürütülen doğal gaz boru hattı döşeme çalışmaları sırasında meydana gelen toprak kaymasında 3 işçi yaralandı.
Olay, Mescit Mahallesi’nde sürdürülen kazı çalışmaları esnasında yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle işçilerin çalıştığı kanalda toprak kayması meydana geldi ve 3 işçi göçük altında kaldı.
İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesiyle göçük altından çıkarılan işçiler, ilk müdahalelerinin ardından Uzunköprü Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenilirken, bu işçi daha ileri tedavi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.