Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, açılışını dün gerçekleştirdiği “Kalanlar” Filistin Sergisi’ne ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
Emine Erdoğan, Kalyon Vakfı ve Türk Kızılay iş birliğiyle Gazze’de yaşanan yıkımın içinden doğan direnişi sanat aracılığıyla görünür kılmak amacıyla düzenlenen serginin açılış programına katıldı. Nişantaşı’nda, Kalyon Kültür’ün bulunduğu Tarihi Taş Konak’ta gerçekleştirilen “Kalanlar” Filistin Sergisi, Emine Erdoğan’ın katılımıyla kapılarını açtı.

Sosyal medya paylaşımında sergiye ilişkin bir videoya da yer veren Emine Erdoğan, Gazze’ye olan inanç ve dayanışma vurgusu yaptı. Erdoğan, paylaşımında Gazze’nin yeniden ayağa kalkacağına olan inancı dile getirerek, geriye kalanlarla birlikte umut ve direnişin bir parçası olunması gerektiğini ifade etti.