Türkgün | Gündem | Gaziantep’te sağlıksız koşullarda üretilen 500 kilo ciğer ve et imha edildi

Gaziantep’te sağlıksız koşullarda üretilen 500 kilo ciğer ve et imha edildi

Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, üretim şartlarına uygun olmayan bir işletmedeki yaklaşık 500 kilogram ciğer ve et ürününü imha etti.

Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, üretim şartlarına uygun olmayan bir işletmedeki yaklaşık 500 kilogram ciğer ve et ürününü imha etti.

KAYNAK: DHA

Halk sağlığını tehdit ettiği değerlendirilen iş yeri mühürlenirken Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gıda denetimlerinin aralıksız sürdürüleceğini açıkladı.

UYGUNSUZ ÜRETİM TESPİT EDİLDİ

Şahinbey Belediyesi zabıta ekipleri, gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Kontroller sırasında bir işletmede, gerekli üretim şartlarına uygun olmayan ortamda ciğer kavurma imalatı yapıldığı belirlendi. Ekiplerin incelemelerinin ardından iş yerindeki yaklaşık 500 kilogram ciğer ve et ürünü imha edildi.

Halk sağlığını tehdit ettiği değerlendirilen işletme mühürlenerek faaliyetten menedildi.

“DENETİMLERİMİZİ KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, denetimlerde karşılaşılan görüntülerin gıda güvenliği konusundaki hassasiyetin önemini bir kez daha ortaya koyduğunu söyledi.

Tahmazoğlu, “Halkımızın sağlığını tehdit eden hiçbir uygulamaya taviz yok. Denetimlerimizi kararlılıkla ve aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...