Türkgün | Gündem | Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu’ndan KKTC’de birliklere denetleme

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu’ndan KKTC’de birliklere denetleme

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki askeri birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki askeri birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: DHA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ve 28'inci Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı'na bağlı birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sanal medya hesabından yapılan açıklamada, "Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ile 28’inci Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı'na bağlı birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu" denildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...