Türkgün | Gündem | Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Yollar su altında kaldı

Hatay'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Yollar su altında kaldı

Hatay'da sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış, Antakya, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde günlük yaşamı aksattı. Şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken bazı araçlar yollarda mahsur kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.

Hatay'da sabah saatlerinde etkisini artıran sağanak yağış, Antakya, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde günlük yaşamı aksattı. Şiddetli yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluşurken bazı araçlar yollarda mahsur kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: AA

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün turuncu kodlu uyarıda bulunduğu kentte, sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağış ulaşımda aksamalara neden oldu.

Antakya'da trafik yoğunluğunun yaşandığı bazı güzergâhlarda polis ve belediye ekipleri önlem alarak sürücülerin güvenli şekilde ilerlemesini sağladı.

Arsuz-İskenderun yolu yeniden ulaşıma açıldı

Yağışın etkisiyle biriken sular nedeniyle Arsuz-İskenderun kara yolunun bir bölümü geçici olarak trafiğe kapatıldı. Ekiplerin bölgede yürüttüğü çalışmaların ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Sağanak sırasında yolda kalan araçlar ise itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulundukları yerden çekildi.

Evleri, iş yerlerini ve tarım arazilerini su bastı

Yağışın etkisini yoğun şekilde hissettirdiği Arsuz ilçesinde Karahüseyinli, Karaağaç ve Cumhuriyet mahallelerinde bazı ev ve iş yerleri ile tarım arazileri su altında kaldı.

Belediye ekipleri, su baskınlarının yaşandığı bölgelerde tahliye çalışmalarına başladı. Kent genelinde yeni olumsuzlukların yaşanmaması için ekiplerin sahadaki müdahaleleri sürüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...