Iğdır’ın Tuzluca ilçesinde polis ekipleri, sahte diş hekimlerine yönelik başarılı bir operasyona imza attı.
Tuzluca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, diş hekimi olmayan 2 kişinin ilçede ruhsatsız bir şekilde diş çekimi, dolgu ve protez uygulamaları yaptığını tespit etti. Elde edilen bilgiler üzerine harekete geçen ekipler, sahte klinikte operasyon düzenledi.

Yapılan aramada; diş kamerası, dolgu makinesi, mikromotor başlıkları, hava-su şırıngaları, çok sayıda enjektör ve ağrı kesici çözeltiler ele geçirildi. Ayrıca klinikte 21 bin 400 dolar ve 65 bin 900 TL nakit para bulundu.
Klinikte yasa dışı tedavi yaptığı belirlenen 2 şüpheli, gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.