Türkgün | Gündem | Şirin'in cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı

Şirin'in cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı

İstanbul’da kaybolan ve mezarlıkta ölü bulunan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi’nin ölümünde cinsel istismar bulgularına rastlandı.

İstanbul’da kaybolan ve mezarlıkta ölü bulunan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi’nin ölümünde cinsel istismar bulgularına rastlandı.

KAYNAK: DHA

İstanbul Şişli’de kaybolduktan sonra mezarlıkta ölü bulunan 6 yaşındaki Şirin Elmas Hanilçi’nin ölümüne ilişkin yapılan soruşturmada küçük çocuğun cinsel istismara uğradığı belirlendi.

Kayıp Şirin Mezarlıkta Bulundu

31 Ekim günü kaybolan Şirin Elmas Hanilçi için ailesi kayıp ihbarında bulunmuştu. Kayıplara karışan Şirin’in aranması sürerken, 2 Kasım’da Feriköy Mezarlığı’nda acı haber geldi. Küçük kız mezarlıkta ölü bulundu, olay tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Küçük Şirin’in cenazesi memleketi Şanlıurfa’da toprağa verildi.

şirin elmas

Şüpheli Tutuklandı

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan ve kağıt toplayıcılığı yaptığı belirtilen M.Ö. (49), “çocuğun nitelikli cinsel istismarı” ve “çocuğu kasten öldürme” suçlamalarıyla tutuklandı.

cinayet

Savcılık, küçük Şirin’in ölümüne ilişkin kapsamlı bir soruşturma yürütüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...