Türkgün | Gündem | İslamiyetle alay eden yeni nesil komünist sözde komedyen Deniz Göktaş'ın foyası ortaya çıktı! İftira attığı isimden cevap geldi!

İslamiyetle alay eden yeni nesil komünist sözde komedyen Deniz Göktaş'ın foyası ortaya çıktı! İftira attığı isimden cevap geldi!

Gösterisinde İslamiyetle alay eden ve hakkında soruşturma başlatılan Deniz Göktaş'a, Cüneyt Özdemir'den yanıt geldi!

Gösterisinde İslamiyetle alay eden ve hakkında soruşturma başlatılan Deniz Göktaş'a, Cüneyt Özdemir'den yanıt geldi!

KAYNAK: TÜRKGÜN

Gösterisinde komediyi birleştirici unsurundan çıkarıp toplumsal çatışmaya götürecek espirilerle donatan Deniz Göktaş için soruşturma açılmıştı.

Sözde komedyen Deniz Göktaş, "Ölü Deniz" adlı gösterisinde Kur’an-ı Kerim ve vahiy süreciyle ilgili alenen dalga geçiyor. Göktaş, sahnede ilahi kitapları ve vahiy sürecini kast ederek, "İlk üç kitap iyi de dördüncüde çeviri zayıf. Dört kitap arasında en iyisi o bence, bir kere iddialı bir çıkış 600'lü yıllarda. Bu son kitap demek... Yazan için de çok zor, aklına yeni bir fikir gelse 'son kitap' dedik, 'domuz da yemeyiversin'..." şeklinde ifadelerle Kur'an-ı Kerim ile alenen alay etmişti.

Bunun üzerine hakkında soruşturma başlatılmıştı.

İNSANLARA ATTIĞI İFTİRAYLA ÖVÜNÜYOR

Anne ve babasının nasıl koyu komünist olduğunu iftiharla anlatan Göktaş, ailesinden insanlara iftira atmamayı öğrenememiş olacak ki, gazeteci Cüneyt Özdemir için söylediklerine birinci ağızdan yanıt geldi.

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Göktaş'ın "Ölü Deniz" isimli stand-up gösterisinde kendisiyle ilgili yapılan esprileri ağır ve asılsız ifadeler olarak niteleyerek tepki gösterdi. Deniz Göktaş’ın kendisi hakkında yaptığı "uyuşturucu" ile ilgili esprileri "ağır ve asılsız ithamlar" olarak değerlendiren Cüney Özdemir, "'Avukat arkadaşımız aradı 'hemen dava açalım isterseniz.' dedi. Ben de 'ya bir dur' dedim" ifadelerini kullandı.

"Dedi ki, 'Ya bu Cüneyt'le Kenan beni çağırıyor.' dedi. 'Ben gitmiyorum' dedi. 'Şimdi ben nasıl gideceğim oraya' dedi. 'Zaten uyuşturucu almış kafası var, Cüneyt sürekli kahkahalar atıyor' dedi. 'İşte biraz azaltın falan' gibi bir laf etti sonrasında."

"Biz şoke olduk arabada yolda bunu dinlerken... Kenan'la birbirimize baktık, 'Ya acaba doğru mu duyduk?' diye şey yaptık. Espri de hani öyle çok da gülüp geçebileceğin bir espri değil. Hatta Kenan dedi ki, 'Ya Allah Allah biraz ağır olmadı mı ya?' dedi. Hani bizim bir uyuşturucuyla alakamız yok."

"Ben YouTube'da ilk videoları çekmeye başladığımda, güldüğüm zaman insanlar, 'Ya bu neyin kafası? Esrarında Harman Oldum diye bir şarkı var falan, onu koyuyorlardı. İşte 'Adam delirdi' falan yapıyorlardı. Fakat Deniz'den böyle bir şey beklemiyoruz, ben de Kenan da. Hatta Kenan birkaç arkadaşını aradı Tuz Biber'den. 'Ya bu biraz ağır olmadı mı kardeşim? Türkiye'de böyle operasyonlar oluyor, insanlar bir ihbarla şey oluyor, sen gidiyorsun bunu tak diye böyle bir şey söylüyorsun. Avukat arkadaşımız aradı, dedi ki: 'Ya yüzde 100 cezalık bir şey bu' dedi. 'Hemen dava açalım isterseniz' dedi. Dedim, 'Ya bir dur.' Kenan'la dedik 'Ya bir duralım biz de yani, kimseyi aramaya gerek yok, boş ver.' 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...