Türkgün | Gündem | İstanbul ve Muğla'da sahte ekspertiz raporuyla vurgun yapan çeteye ağır darbe: 14 gözaltı

İstanbul ve Muğla'da sahte ekspertiz raporuyla vurgun yapan çeteye ağır darbe: 14 gözaltı

İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, ikinci el araçların kilometresini düşüren ve ağır hasarlı araçlara sahte ekspertiz raporu düzenleyen 14 şüpheli yakalandı.

İstanbul merkezli 2 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, ikinci el araçların kilometresini düşüren ve ağır hasarlı araçlara sahte ekspertiz raporu düzenleyen 14 şüpheli yakalandı.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin
KAYNAK: İHA

İstanbul ve Muğla'da düzenlenen operasyonda sahte ekspertiz raporu düzenleyerek haksız kazanç elde eden 14 şüpheli yakalandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmalarda; ikinci el araçların kilometre bilgilerinde usulsüzlük yapıldığı ve sahte ekspertiz raporlarıyla ağır hasarlı araçların hasarsız gibi gösterilerek vatandaşların mağdur edildiği tespit edildi. Yapılan çalışmalarda haksız kazanç elde ettikleri değerlendirilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul ve Muğla'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 14 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...