Türkgün | Gündem | İstanbul'da ‘Huzur İstanbul Uygulaması’

İstanbul'da ‘Huzur İstanbul Uygulaması’

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde ‘Huzur İstanbul Uygulaması’ gerçekleştirdi. Taksim’de gerçekleştirilen uygulamada şüpheli şahısların kimlik sorgulaması yapılırken, araçlar ise didik didik arandı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, il genelinde ‘Huzur İstanbul Uygulaması’ gerçekleştirdi. Taksim’de gerçekleştirilen uygulamada şüpheli şahısların kimlik sorgulaması yapılırken, araçlar ise didik didik arandı.

KAYNAK: İHA

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ‘Huzur İstanbul Uygulaması’, Beyoğlu Taksim Meydanı, Fatih Millet Caddesi ve Kadıköy gibi birçok noktada hayata geçirildi. Uygulamaya, Asayiş Şube Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme Şube ekipleri ve Polis Özel Harekat birimleri katıldı.

Denetimler Devam Ediyor

Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilen denetimde trafik ekipleri, şüpheli araçları durdurarak sürücü ve araçların belgelerini kontrol etti. Aynı zamanda Asayiş ekipleri de araçları detaylı bir şekilde inceleyerek, sürücü ve yolcuların üst aramasını gerçekleştirdi.

Uygulama Saat 22.00'ye Kadar Sürecek

Yapılan açıklamaya göre, Asayiş uygulamasının akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi. Emniyet yetkilileri, halkın güvenliği ve huzuru için benzer uygulamaların periyodik olarak gerçekleştirileceğini vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...