İzmir’in Ödemiş ilçesinde bir apartman dairesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Hürriyet Mahallesi 1675 Sokak’ta, Havva Tosuncuk’a ait dairenin mutfak bölümünde başlayan yangın kısa sürede tüm eve yayıldı.

Anne ve Oğlu Son Anda Kurtuldu
Yangın sırasında evde bulunan Havva Tosuncuk, dumandan etkilenmesine rağmen 3 yaşındaki oğlu Salih Hüdai Gökçe’yi kucağına alarak dışarı çıkmayı başardı. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangının Sobadan Çıktığı Değerlendiriliyor
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. İlk incelemelere göre yangının sobadan kaynaklandığı düşünülüyor. Ancak kesin nedenin belirlenmesi için detaylı inceleme başlatıldı.
Küçük Çocuk Hastaneye Kaldırıldı
Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk kontrolde, minik Salih’in vücudunda yanıklar olduğu belirlendi. İlk müdahalesi Ödemiş Devlet Hastanesi'nde yapılan çocuk, daha kapsamlı tedavi için Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.