Türkgün | Gündem | Kadına şiddet bu kez takside! İstanbul'da pes dedirten olay

Kadına şiddet bu kez takside! İstanbul'da pes dedirten olay

Esenyurt'ta bir kadın yolcu, taksi şoförü tarafından darp edildi. Tartışma sonrası yaşanan fiziki şiddet sosyal medyada yayıldı.

Esenyurt'ta bir kadın yolcu, taksi şoförü tarafından darp edildi. Tartışma sonrası yaşanan fiziki şiddet sosyal medyada yayıldı.

KAYNAK: İHA-AA

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde, taksiye binen bir kadın yolcu, şoför tarafından darp edilerek büyük bir şok yaşadı. Olay, Esenyurt Zafer Mahallesi'ndeki Adile Naşit Bulvarı'nda gerçekleşti. Taksiye binen Efnan Hacer D. ile şoför arasında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Tartışma Büyüdü, Kadın Yolcu Darp Edildi

Tartışma kısa sürede büyüyerek fiziki şiddete dönüştü. Taksi şoförü, ön koltukta oturan Efnan Hacer D.'ye tokat atarak darp etti. Olay sırasında, yoldan geçen bir şahıs durarak tarafları ayırmaya çalıştı. 

Kadın Yolcu Şikayetçi Oldu, Taksi Şoförü Gözaltına Alındı

Efnan Hacer D., şikayetçi olduktan sonra şüpheli taksi şoförü Muhsin D., gözaltına alındı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra, "Kasten yaralama" ve "Tehdit" suçlarından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...