Türkgün | Gündem | Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Doğanşehir’de ilk kazma vuruldu

Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Doğanşehir’de ilk kazma vuruldu

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum sosyal medyada yaptığı açıklamada Doğanşehir’de de yeni konutlar için ilk kazmanın vurulduğunu duyurdu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum sosyal medyada yaptığı açıklamada Doğanşehir’de de yeni konutlar için ilk kazmanın vurulduğunu duyurdu.

Haberlerimizi Google'da Takip Edin
Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaraları sarılmaya devam ediliyor.  Geçici yaşam alanlarının yanı sıra vatandaşlar için yapılacak yeni konutların inşaası da başlanıldı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Bakanı Murat Kurum sosyal medya hesabında Malatya Doğanşehir’de kazma vurulduğunu şu şekilde ifade etti: 

"Zemin etüt ve mikro bölgeleme çalışmalarının tamamlandığı sağlam zemin tespit edilen yerlerde hiç vakit kaybetmiyoruz. Depremden en çok etkilenen ilçelerimizden Doğanşehir’de de kazmayı vurduk!"

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...