Türkgün | Gündem | Karayollarında çalışma uyarısı! Sürücülere dikkat çağrısı

Karayollarında çalışma uyarısı! Sürücülere dikkat çağrısı

Karayolları Genel Müdürlüğü, birçok noktada yapım ve bakım çalışmalarının sürdüğünü bildirerek sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, birçok noktada yapım ve bakım çalışmalarının sürdüğünü bildirerek sürücülerden trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

KAYNAK: AA

Karayollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde sürücülerin yavaş seyretmesi ve trafik işaret ile işaretçilerine dikkat etmesi gerektiği bildirildi.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun 0-11. kilometreleri arasındaki Hendek Kavşağı-Gümüşova kesiminde yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle otoyol kesimler halinde trafiğe kapatılırken ulaşım diğer platformdan iki yönlü sağlanıyor.

TEM Otoyolu'nda yenileme çalışmaları sürüyor

İzmir Çevre Yolu'nda Seyrek Köprüsü'nün Aydın istikametindeki çalışmalar nedeniyle sağ şerit ile emniyet şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım sol ve orta şeritlerden kontrollü olarak gerçekleştiriliyor.

Çeşmeli-Mersin-Tarsus Otoyolu'nun Tarsus Batı-D400 kavşaklarındaki yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sürdürülüyor.

Aksaray-Nevşehir yolunun 0-31. kilometrelerinde devam eden yapım çalışmaları sebebiyle trafik bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Ankara-Konya yolunda trafik karşı şeritten veriliyor

Ankara-Konya yolunun 56-59. kilometrelerindeki çalışmalar nedeniyle Ankara-Konya istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak devam ediyor.

Kayseri-Niğde yolunun 14-19. kilometrelerinde yürütülen yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden çift yönlü gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'ndaki çalışma nedeniyle D-100 kara yolundan yaklaşık 46 bin  araç geçti

Ünye-Fatsa yolunun 29-34. kilometrelerinde kavşak düzenleme çalışmaları sebebiyle Fatsa yönünde sol şerit trafiğe kapatıldı. Ulaşım sağ şeritten sağlanıyor.

Malatya-Darende yolunun 26-31. kilometrelerinde üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Uluburun Tüneli'nde bakım çalışması

Bulancak-Giresun-Espiye yolunun 49. kilometresindeki Uluburun Tüneli'nin Espiye-Giresun yönündeki tüpünde elektrik ve elektronik sistemleri bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Ağrı-Taşlıçay yolunun 42-48. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle Ağrı-Doğubayazıt istikametinde ulaşım sol platformdan iki yönlü olarak sürdürülüyor.

Yetkililer, sürücülerden çalışma yapılan güzergahlarda trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını, hızlarını düşürmelerini ve dikkatli seyretmelerini istedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...