Türkgün | Gündem | Kara yollarında yapım ve onarım çalışmaları: Sürücüler dikkat!

Kara yollarında yapım ve onarım çalışmaları: Sürücüler dikkat!

Karayolları Genel Müdürlüğü, ülke genelindeki otoyol ve karayollarında yürütülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin yol durumunu paylaştı. Sürücülerden, bu kesimlerde hızlarını azaltmaları ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

Karayolları Genel Müdürlüğü, ülke genelindeki otoyol ve karayollarında yürütülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ilişkin yol durumunu paylaştı. Sürücülerden, bu kesimlerde hızlarını azaltmaları ve trafik işaret ve işaretçilerine uymaları istendi.

KAYNAK: AA

TEM Otoyolu’nda Üstyapı Yenileme Çalışmaları

TEM Otoyolu’nun Gebze-Dilovası kavşakları 0-6. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu nedenle İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatıldı ve sürücüler Gebze Kavşağı’ndan D-100 Yolu’na yönlendiriliyor. TEM’in Gebze gişelerine girişler de geçici olarak yasaklandı.

Muallimköy Kavşağı’ndan, Osmangazi Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu istikametlerinden Ankara yönüne bağlanan kollar da trafiğe kapatıldı. Sürücüler İstanbul yönüne devam ederek Gebze Kavşağı’ndan D-100 Yolu’na çıkabiliyor.

İzmir-Aydın Otoyolu’nda Üstyapı Çalışmaları

İzmir-Aydın Otoyolu’nun 5-7. kilometrelerinde yürütülen üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Aydın istikametinde sağ ve emniyet şeridi trafiğe kapatıldı. Ulaşım sol ve orta şeritten sağlanıyor.

Diğer Otoyol ve Karayollarında Çalışmalar

Anadolu Otoyolu, Bolu Dağı (7-9. km): Ekrem Özdemir Viyadüğü’nde derz değişimi yapılacağından sağdan iki şerit kapalı, ulaşım diğer şeritten devam ediyor.

Niğde-Pozantı Otoyolu (11-15. km): Ankara yönünde 1 numaralı şerit kapalı, trafik 2 ve 3 numaralı şeritten sağlanıyor.

Ordu-Fatsa Yolu (17-21. km): Ulaşım bölünmüş yolun Ordu istikametinden iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Trabzon-Rize Yolu (22-24. km): Falkoz ve Yanbolu köprülerinde derz onarım çalışması nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü sağlanıyor.

Korkuteli-Elmalı Yolu (45-51. km): Üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

İznik Çevre Yolu (1-7. km): Sağ platform trafiğe kapalı, ulaşım İznik eski çevre yolu üzerinden devam ediyor.

Zonguldak-Devrek-Mengen Yolu (39-42. km): Zonguldak istikameti trafiğe kapalı, ulaşım Ankara istikametinden iki yönlü sürdürülüyor.

Erzincan-Erzurum Yolu (6-8. km): Erzurum-Erzincan istikameti kapalı, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sağlanıyor.

 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...