Türkgün | Gündem | Konya'da otomobil yangını: Bebek ve teyzesi son yolculuğuna uğurlandı

Konya'da otomobil yangını: Bebek ve teyzesi son yolculuğuna uğurlandı

Konya’da otomobil yangınında hayatını kaybeden 3 aylık Mustafa Çakmak ve teyzesi Rabia Yıldız, gözyaşları içinde defnedildi.

Konya’da otomobil yangınında hayatını kaybeden 3 aylık Mustafa Çakmak ve teyzesi Rabia Yıldız, gözyaşları içinde defnedildi.

KAYNAK: AA

Konya'da otomobilde çıkan yangında yaşamını yitiren üç aylık Mustafa Çakmak ve teyzesi Rabia Yıldız (18), gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan aile bireyleri ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Cenaze Töreninde Duygu Dolu Anlar

Hayatını kaybeden Mustafa Çakmak ve Rabia Yıldız'ın cenazeleri, Çumra ilçesindeki İçeriçumra Mahallesi'nde bulunan mezarlığa getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından, ikili dualarla defnedildi.

Bebeğin tabutunu taşıyan baba Halil Çakmak (29) büyük üzüntü yaşarken, genç yaşta hayatını kaybeden Rabia Yıldız’ın tabutuna gelinlik örtüldü. Aile üyeleri ve yakınları, acılı babaları teselli etmeye çalıştı.

Tedavi Gördüğü Hastaneden Taburcu Olduğu Gün Hayatını Kaybetti

Mustafa Çakmak’ın, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde solunum yetmezliği nedeniyle tedavi gördüğü ve burada cerrahi operasyon geçirdiği öğrenildi. Hastanede birkaç kez müdahale ile hayata döndürülen bebek, taburcu edildiği gün yaşama veda etti.

Yangında Yaralanan Anne Tedavi Altında

Feci olayda yaralanan anne Fatma Çakmak (23) ise aynı hastanede tedavi altına alındı. Doktorların gözetiminde bulunan anne Çakmak’ın sağlık durumu ile ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

Olayın Detayları

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesi Akademi Mahallesi'nde dün meydana gelen trajik olayda, otomobilde çıkan yangın sonucu bir bebek ve teyzesi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Yangının çıkış sebebiyle ilgili incelemeler devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...