Türkgün | Gündem | LÖSEV, Ramazan ayında kanserle savaşan ailelere yardım eli uzatıyor!

LÖSEV, Ramazan ayında kanserle savaşan ailelere yardım eli uzatıyor!

Ramazan boyunca LÖSEV, lösemi ve kanser hastalarına gıda paketi ve nakdi yardım sağlayacak.

Ramazan boyunca LÖSEV, lösemi ve kanser hastalarına gıda paketi ve nakdi yardım sağlayacak.

KAYNAK: AA

 Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), ramazan boyunca lösemi ve kanserle mücadele eden çocuk ve yetişkin hastalara gıda paketi ve nakdi yardımda bulunacak.

100 Binden Fazla Hastaya Destek

 Vakıf yetkililerinin yaptığı açıklamaya göre, LÖSEV, 26 yıldır lösemi ve kanser tedavisi gören 100 bini aşkın çocuk ve yetişkin hastaya ücretsiz tedavi, eğitim ve konaklama hizmetleri sunuyor. Bunun yanı sıra sosyal ve psikolojik desteklerle birlikte ayni ve nakdi yardımlar da sağlanıyor.

LÖSEV Gıda Paketleri Ev Ev Dağıtılacak 

Ramazan ayı boyunca, binlerce gönüllü, bağışçı ve sağılığına kavuşmuş bireylerin destekleriyle oluşturulan "LÖSEV Gıda Paketleri", hastaların evlerine ulaştırılacak. Bu paketler, tamamen doğal ve sağlıklı ürünlerden oluşacak şekilde hazırlandı.

Çeşitli İllerde İftar Programları Gerçekleşecek

 LÖSEV, vakfa kayıtlı hasta ve aileleri için çok sayıda ilde iftar yemekleri düzenleyecek. Bu etkinliklerle hastalar ve aileleri, dayanışma ve birlik duygusunu daha yakından hissedecek.

Bağış Yapmak İsteyenler İçin Bilgilendirme

 LÖSEV'e destek olmak isteyenler, vakfın resmi iletişim kanallarını takip ederek bağışta bulunabilir. Ayrıca "BAGIS" yazarak 3406'ya SMS göndererek destekte bulunabilirler. Ramazan fitresini LÖSEV'e iletmek isteyenler ise "FITRE" yazarak 1998'e SMS gönderebilir.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...