Türkgün | Gündem | Mersin'de Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı firari hükümlü yakalandı

Mersin'de Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı firari hükümlü yakalandı

Mersin'de Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan firari hükümlü M.V. yakalandı. Şüphelinin toplam 79 yıl 9 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

Mersin'de Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan firari hükümlü M.V. yakalandı. Şüphelinin toplam 79 yıl 9 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

KAYNAK: AA

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde, Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve hakkında 79 yıl 9 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası olan firari hükümlü yakalandı.

3 ayrı suçtan aranıyordu

Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çalışma yürüten İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Barbaros Mahallesi'ndeki bir eve operasyon düzenledi. İkamette, hakkında 3 ayrı "uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçundan toplam 54 yıl 9 ay 20 gün, "kasten öldürme" suçundan ise 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.V. yakalandı. Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan ve "silahlı yağma" suçundan da devam eden dosyası olan M.V. gözaltına alındı. İkametteki incelemede 84 sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...