Türkgün | Gündem | Mersin'de kontrolden çıkan kamyon tabelayı devirdi! Park halindeki araca zarar verdi

Mersin'de kontrolden çıkan kamyon tabelayı devirdi! Park halindeki araca zarar verdi

Kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini yitiren kamyon, önce elektrik direğine ardından dev tabelaya çarptı; tabela yol kenarındaki araca devrilirken sürücü yaralandı.

Kaygan zeminde direksiyon hakimiyetini yitiren kamyon, önce elektrik direğine ardından dev tabelaya çarptı; tabela yol kenarındaki araca devrilirken sürücü yaralandı.

KAYNAK: İHA

Mersin’in Erdemli ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir kamyon, yol kenarındaki elektrik direği ile büyük bir tabelaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle tabela, park halindeki bir otomobilin üzerine devrildi.

Kaza, D-400 karayolunun Limonlu Mahallesi mevkiinde Antalya yönünde yaşandı. İhbar üzerine bölgeye trafik ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Olayda yaralanan kamyon sürücüsü, ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Park halindeki araçta maddi hasar oluşurken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...