Türkgün | Gündem | Mersin’de korkutan fabrika yangını! TOMA’lar bile devreye girdi

Mersin’de korkutan fabrika yangını! TOMA’lar bile devreye girdi

Mersin’in Toroslar ilçesindeki bir geri dönüşüm fabrikasının deposunda yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine itfaiyenin yanı sıra TOMA'lar da söndürme çalışmalarına destek verdi.

Mersin’in Toroslar ilçesindeki bir geri dönüşüm fabrikasının deposunda yangın çıktı. Alevlerin büyümesi üzerine itfaiyenin yanı sıra TOMA'lar da söndürme çalışmalarına destek verdi.

KAYNAK: AA

Mersin'in Toroslar ilçesinde geri dönüşüm fabrikasının deposunda çıkan yangına müdahale ediliyor.

Yalınayak Mahallesi Hurdacılar Sitesi'nde kağıt ve plastik malzemelerin bulunduğu geri dönüşüm fabrikasının deposundan duman yükseldiğini görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

TOMA'lar da söndürmeye yardım etti

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İtfaiye ekipleri, fabrikadan yükselen alevlere müdahale ediyor. 

Polisler de toplumsal olaylara müdahale aracından (TOMA) sıktıkları suyla söndürme çalışmalarına destek veriyor.

Yangın, saatler sonra kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları sürüyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...