Evin İçinde Yangın Çıktı, 1 Kişi Hayatını Kaybetti
Mersin'in Akdeniz ilçesinde bulunan Kültür Mahallesi 4314 Sokak'ta bulunan 6 katlı apartmanın 3. katındaki bir dairede gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Olay Yerine Acil Müdahale Ekipleri Sevk Edildi
İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının kontrol altına alınması için ekipler yoğun çaba harcadı.
Yangında Hayatını Kaybeden Kişi Belirlendi
Yangının söndürülmesinin ardından daireye giren ekipler, 76 yaşındaki Ayhan Demirden'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Demirden'in cenazesi olay yerinde yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı.
Kayıtlara göre, yangının çıkış nedeni hala belirlenememiş durumda ve olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Apartman sakinlerinden herhangi birinin yaralanmaması ise şans eseri olarak değerlendirildi. Yetkililer, benzeri olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.