Türkgün | Gündem | MHP, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

MHP, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

MHP, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. Mesajda Mustafa Kemal Atatürk’ün basın hakkındaki sözlerine de yer verildi.

MHP, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü için sosyal medyadan bir mesaj yayınladı. Mesajda Mustafa Kemal Atatürk’ün basın hakkındaki sözlerine de yer verildi.

MUHABİR: Çiğdem Özkan

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.

ATATÜRK’ÜN SÖZÜNE YER VERİLDİ

MHP’nin mesajında, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlu Olsun" ifadeleri yer alırken, Mustafa Kemal Atatürk’ün basının önemine vurgu yapan şu sözleri de paylaşıldı:

“Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlıbaşına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.”

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...