MHP İzmit teşkilatı İlçe Başkanı İlker Kazan başkanlığında, düzenledikleri bir dizi programlarla vatandaşın gönüllerine girmeye devam ediyor.

MHP İZMİT’TEN HUZUREVİ ZİYARETİ
Kocaeli Huzurevi’ni ziyaret eden MHP teşkilatı, 14 Şubat nedeniyle huzurevi sakinleri için konser programı düzenledi. MHP’liler, sevgililer gününde Kocaeli Huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler vererek onları mutlu etmenin gururunu yaşadılar.

İLKER KAZAN: "ONLARIN EVLATLARIYIZ"
İlker Kazan, program sonrası yaptığı değerlendirmede, “Kıymetli büyüklerimizle bugün bir araya geldik. Kocaeli Huzurevi’nde büyüklerimiz güzel bir gün geçirsin istedik. Bizleri misafir ettiler ve çok sıcak karşıladılar. Evlatları olarak kendilerine hediyeler sunduk. Onların mutluluğunu görmek bizleri daha çok mutlu etti. Bu vesileyle Kocaeli Huzurevi yönetimine bizlere bu fırsatı sundukları için teşekkür ederiz” dedi.