Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Üyesi Musa Küçük, beraberindeki heyetle birlikte Diyarbakır’a geldi. Gümüşhane İl Başkanı Mete Kaya ile birlikte kente gelen Küçük, ilk olarak MHP Diyarbakır İl Teşkilatı’nı ziyaret etti. Heyet, burada İl Başkanı Miktat Arslan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

SUR’DA MHP LİDERİ BAHÇELİ POSTERİNİN ÖNÜNDE FOTOĞRAF
Teşkilat ziyaretinin ardından tarihi Sur ilçesine geçen MHP heyeti, Dağkapı Meydanı ve tarihi surları gezdi. Surlara asılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin posterinin önüne gelen heyet üyeleri, bozkurt işareti yaparak toplu fotoğraf çektirdi.

‘TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN ÖZETİ’
MHP Milletvekili Musa Küçük, Sur önünde çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Küçük paylaşımında, “Diyarbakır surlarında Terörsüz Türkiye'nin özeti. Kardeşlik Kalbimizde, Gelecek Aklımızda!” notunu düştü.