Muğla Milas’ta kiralık teknede cansız bedeni bulunan Bahar Taş’ın ölümü bölgede büyük üzüntü ve merak uyandırdı. Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, teknedeki 2 kişi ifade işlemleri için karakola götürüldü.
Tatil Facia ile Bitti: Arkadaşları Uyandıramadı
Olay, Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Meşelik Mahallesi açıklarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 35 yaşındaki Bahar Taş, arkadaş grubuyla birlikte gezmek ve deniz havası almak amacıyla ilçeye geldi. Grup, bir tekne kiralayarak denize açıldı ve geceyi koyda demirleyen teknede geçirdi.

112 Acil Servis Ekipleri Acı Haberi Verdi
Sabah saatlerinde Bahar Taş'ın uyanmadığını ve hareketsiz yattığını fark eden arkadaşları, durumu vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından bölgeye süratle Sahil Güvenlik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk incelemede, genç kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.
Olayla İlgili 2 Gözaltı: Soruşturma Derinleşiyor
Genç kadının "sır ölümü" üzerine Milas İlçe Jandarma Komutanlığı düğmeye bastı. Olay anında teknede bulunan ve Bahar Taş’ın arkadaşları olduğu öğrenilen 2 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere jandarma merkezine götürüldü. Şüphelilerin ifadeleri, olayın bir kaza mı yoksa başka bir nedenden mi kaynaklandığını ışık tutacak.
Bahar Taş’ın Cansız Bedeni Adli Tıp’ta
Bahar Taş'ın cenazesi, savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olay yeri inceleme ekipleri teknede herhangi bir darp veya zehirlenme emaresi olup olmadığını titizlikle araştırıyor.
Bölgedeki yerel kaynaklar, yaşanan bu üzücü hadisenin ardından teknedeki güvenlik ve konaklama şartlarının da mercek altına alındığını belirtiyor. Bahar Taş'ın ölümüne dair otopsi raporunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.