Türkgün | Gündem | Muğla'da zehirlenme şüphesi: 18 yaşındaki Neslinur hayatını kaybetti

Muğla'da zehirlenme şüphesi: 18 yaşındaki Neslinur hayatını kaybetti

Seydikemer’de tavuk yedikten sonra rahatsızlanan üç kardeş hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan 18 yaşındaki Neslinur Topal yaşamını yitirirken, iki kardeşin hayati tehlikesi sürüyor.

Seydikemer’de tavuk yedikten sonra rahatsızlanan üç kardeş hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan 18 yaşındaki Neslinur Topal yaşamını yitirirken, iki kardeşin hayati tehlikesi sürüyor.

KAYNAK: DHA

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde aynı evde yaşayan üç kardeş, tavuk yemeği yedikten sonra fenalaşarak zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Kardeşlerden 18 yaşındaki Neslinur Topal, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ortaköy Mahallesi’nde yaşayan Neslinur Topal ile kardeşleri F.T. (10) ve R.T. (12), akşam yemeğinin ardından mide bulantısı ve kusma şikayetleriyle rahatsızlanınca aile fertleri tarafından Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İlk müdahalenin ardından durumu ağır olan Neslinur Topal, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Doktorların tüm çabalarına rağmen Neslinur yaşamını yitirirken, diğer iki kardeşin tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...