Türkgün | Gündem | Otomobil, seyir halindeyken aniden alev topuna döndü!

Otomobil, seyir halindeyken aniden alev topuna döndü!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

KAYNAK: İHA

Bandırma ilçesi Bursa-Çanakkale yolu üzerinde seyir halinde olan otomobil aniden alev aldı. Sürücü, alevleri fark edince aracı terk etmek zorunda kaldı ve olay yerine hızla itfaiye ekipleri sevk edildi.

İtfaiye Ekipleri Hızla Müdahale Etti

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, alev alan otomobili söndürmek için çalışmalara başladı ve yangın kontrol altına alındı. Sürücü, yangın çıktığında aracı terk ederek canını son anda kurtarırken, otomobil çekici yardımıyla yoldan kaldırıldı.

LPG Sisteminden Kaynaklandığı Düşünülüyor

Yangının otomobilin LPG sisteminden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Araçtaki LPG sisteminde meydana gelen bir arıza sonucunda alevlerin yükseldiği belirtilirken, şans eseri sürücünün yara almadan olayı atlatması sevindirici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...