Türkgün | Gündem | Pendik'te gecekonduda çıkan yangında 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Pendik'te gecekonduda çıkan yangında 3 kişi hastaneye kaldırıldı

Pendik'te gecekonduda çıkan yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında, gecekonduda hasar oluştu.

Pendik'te gecekonduda çıkan yangında dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında, gecekonduda hasar oluştu.

KAYNAK: AA

Pendik ilçesinde bulunan Manidar Sokak'ta tek katlı bir gecekonduda meydana gelen yangın büyük korku yarattı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında dumandan etkilenen 3 kişi, hastaneye kaldırıldı.

Olay Anı

Yangın ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, hızla olay yerine ulaşarak müdahaleye başladılar. Evde bulunan 3 kişi, dumandan etkilenmeleri sonucu mahalle sakinlerinin de yardımıyla güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldılar. Bu sayede facianın büyümesi önlendi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından dumandan etkilenen 3 kişi, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. Durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Hasar Tespiti

Ekiplerin titiz çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak gecekondu da maddi hasar meydana geldi ve inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...