Türkgün | Gündem | Rusya'da kırmızı bültenle aranan şüpheli Kocaeli'nde yakalandı

Rusya'da kırmızı bültenle aranan şüpheli Kocaeli'nde yakalandı

Türkiye'nin Kocaeli şehrinde, Rusya'da kırmızı bültenle aranan bir şüpheli, yerel makamların gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda yakalandı.

Türkiye'nin Kocaeli şehrinde, Rusya'da kırmızı bültenle aranan bir şüpheli, yerel makamların gerçekleştirdiği başarılı operasyon sonucunda yakalandı.

KAYNAK: AA

Rusya'da kırmızı bültenle aranan bir şüpheli, Türkiye'nin Kocaeli şehrinde yakalandı. Kısa bir süre önce ilan edilen arama kararının ardından, yerel makamların başarılı operasyonu sonucunda şüpheli gözaltına alındı. 

Y.M. Üzerinden Operasyon Düzenlendi

Birden fazla kişiyle silahlı yağma suçundan Rusya Federasyonu tarafından kırmızı bültenle arandığı öğrenilen Y.M. (37), düzenlenen bir operasyonla Kocaeli'nde yakalandı.

Sınır Dışı Edilmek Üzere Göç İdaresi'ne Teslim Edildi

Yakalanan Y.M., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Göç İdaresi görevlilerine teslim edilerek sınır dışı edilmek üzere gerekli işlemler başlatıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...