Sakarya'nın Karasu ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen trafik kazasında bir yaya hayatını kaybetti. Olay, Aşağı Aziziye Mahallesi Doğu Karadeniz Caddesi’nde yaşandı.
Çöp Atmak İçin Yolun Karşısına Geçen Yaya Otomobilin Çarpmasıyla Hayatını Kaybetti
Edinilen bilgilere göre, yol kenarında bir işletmede çalışan Selime Şinas, gece yarısı saat 00.15 civarında çöp atmak için yolun karşısına geçmeye çalışırken hızla gelen bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazanın ardından sürücünün olay yerinden kaçtığı belirtildi.
Sağlık Ekipleri Müdahale Etti, Ancak Kurtarılamadı
Kazayı gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Şinas, tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Cansız bedeni, polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerinin ardından Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaçan Sürücü Kısa Sürede Teslim Oldu
Polisin yaptığı titiz çalışmalarda kazaya karışan otomobilin sürücüsünün Karasu'da avukatlık yapan Ö.A. olduğu tespit edildi. Ö.A., kazadan kısa bir süre sonra Karasu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu. Sürücü hakkında yasal işlemler başlatıldı.