Sakarya'nın Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçeleri ile Kocaeli'nin Kandıra ilçesindeki bazı sahillerde olumsuz hava ve deniz koşulları etkili oluyor. Elverişsiz şartlar nedeniyle bazı plajlarda denize girmek yasaklandı.
Sakarya’da 3 ilçede denize giriş yasaklandı
Sakarya'da Karasu, Kaynarca ve Kocaali ilçelerinin sahillerinde olumsuz hava ve deniz koşulları etkili oluyor.
Söz konusu ilçelerin kaymakamlıkları, elverişsiz şartlar nedeniyle denize girişleri yasaklama kararı aldı.
Kararın ardından sahillerde görev yapan Sakarya Büyükşehir Belediyesi cankurtaran ekipleri, bayrakları kırmızıya çevirerek vatandaşları denize girmemeleri konusunda uyarıyor.

Kocaeli’de 4 plajda denize giriş yasak
Kocaeli'nin Karadeniz'e kıyısı bulunan Kandıra ilçesinde de olumsuz hava ve deniz şartları nedeniyle bugün bazı plajlarda denize girilmesine izin verilmeyecek.
Valilikten yapılan açıklamaya göre, elverişsiz hava ve deniz koşulları sebebiyle bugün saat 10.00 itibarıyla Babalı, Dikili, Tuzağzı ve Cebeci plajlarında denize girmek yasaklandı.
Vatandaşlardan, cankurtaran hizmeti verilen ve yasaklama olmayan bölgelerde, duba ve mantarlarla çevrilen alanlarda denize girmeleri istendi.