Samsun'un İlkadım ilçesinde bir inşaatta çalışan 38 yaşındaki Muhammet Yavuz, altındaki kalasın kırılması sonucu asansör boşluğuna düşerek hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve iş güvenliği önlemleri inceleniyor.
İnşaatta Çalışırken Denge Kaybı Ölümle Sonuçlandı
Olay, saat 09.30 sıralarında İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Polatlı Bulvarı’ndaki bir inşaatta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, inşaatın 5’inci katında sıva yapan 38 yaşındaki Muhammet Yavuz, iddiaya göre altındaki kalasın kırılmasıyla dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü.

Ekipler Olay Yerine Sevk Edildi
Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, talihsiz işçinin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Cenaze Adli Tıp’a Kaldırıldı
Muhammet Yavuz’un cansız bedeni, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı morguna götürüldü.

Soruşturma Başlatıldı
Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, inşaatta iş güvenliği önlemlerinin yeterliliği de mercek altına alındı.