Türkgün | Gündem | Şanlıurfa'da film gibi operasyon: Cinayet zanlısı dronla tespit edilerek yakalandı

Şanlıurfa'da film gibi operasyon: Cinayet zanlısı dronla tespit edilerek yakalandı

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde evinin önünde kaputu açık halde duran aracı arızalı sanarak yardıma giden ve silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin cinayet zanlısı ile ona yardım ve yataklık ettiği belirlenen 4 şüpheli, jandarmanın dron destekli operasyonuyla yakalandı.

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde evinin önünde kaputu açık halde duran aracı arızalı sanarak yardıma giden ve silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden kişinin cinayet zanlısı ile ona yardım ve yataklık ettiği belirlenen 4 şüpheli, jandarmanın dron destekli operasyonuyla yakalandı.

KAYNAK: İHA

Olay, geçtiğimiz hafta Şanlıurfa'nın Bozova ilçesine bağlı kırsal Denizbacı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 41 yaşındaki Hüseyin Yıldırım, evinin önünde kaputu açık şekilde bekleyen bir araç görünce arıza yaptığını düşünerek yardım etmek istedi. Araca yaklaştığı sırada silahlı saldırıya uğrayan Yıldırım ağır yaralandı. Saldırgan ya da saldırganlar olay yerinden araçla kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri, Yıldırım’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek toprağa verildi. Olayın ardından jandarma ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Yeri havadan tespit edildi

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı JASAT ekiplerince yürütülen soruşturmada cinayet zanlısının Akçakale ilçesinde saklandığı belirlendi.

Akçakale İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, JÖH timleri ve dron unsurlarının katılımıyla düzenlenen müşterek operasyonda, arazide gizlenen şüphelinin yeri dronla tespit edildi. Zanlı yakalanırken, yardım ve yataklık yaptığı değerlendirilen 4 kişi de gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...